Filtrar


Questões por página:
Read the excerpt below from Ibrahim (2021) and mark each statement as True (T) or False (F).

"Children's literature is a valuable tool to raise intercultural awareness in language classrooms. Through stories, learners can explore differences and similarities between cultures, and challenge stereotypes. Literature helps them develop empathy, curiosity, and respect for others." (Ibrahim,2021. The role of children's literature in developing intercultural awareness in ELT. Nord University, p.5).

(__)Children's literature can serve as a medium to challenge stereotypes and promote empathy.
(__)Intercultural awareness is limited to understanding vocabulary and grammar within texts.
(__)Stories that include cultural differences can foster curiosity and respect among learners.
(__)Avoiding cultural content in English stories enhances students' intercultural competence.
(__)The use of literature in ELT connects linguistic learning with emotional and cultural growth.
mostrar texto associado
Identify the purpose of the article based on its content.
mostrar texto associado
Choose the correct option that describes the genre of the given passage:
mostrar texto associado
Which of the following statements about the satellite increase is correct?
mostrar texto associado
Indicate the correct answer: Which function does the passage suggest satellites may unintentionally hinder?